Преводи и Реклама за Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец

Преводи и легализация

Глоуинг ай медия ООД е преводаческа агенция в гр. Горна Оряховица, област Велико Търново, извършваща писмени и устни преводи основно от и на следните езици: английски, немски, холандски, френски, испански, румънски, италиански, португалски, руски, чешки, гръцки, турски. 

Сферите, в които превеждаме най-често са: право, икономика, медицина, аграрна техника и туризъм.

В случай че се нуждаете от превод на фирмена документация (договори, отчети, сертификати, кореспонденция и др.) или устен преводач за придружаване на срещи с чуждестранни партньори и клиенти, или за изповядване на сделка пред нотариус, можете да се обърнете към нас на посочените координати. Приемаме поръчки не само в нашия офис в гр. Лясковец, област Велико Търново, а и по имейл от цялата страна като гарантираме коректност, конфиденциалност и точност при спазването на поставените срокове.

Желаете да представите Вашите продукти и услуги пред чуждестранни потенциални клиенти?

 

„Глоуинг ай медия“ ООД ще съдейства за целта с превод на уеб сайта Ви на желаните от Вас езици. Приемаме текстови файлове в .txt, .doc, .rtf. При файлови формати с необходимост от допълнителна обработка, цената се увеличава с 10% – pdf, jpg, psd. Цената се базира на 1 преводаческа страница – 1800 символа с интервалите или на дума.

 

При необходимост можем да извършим и проучване на пазарните условия в страната, в която желаете да представите бизнеса си.  

<span „=““>Извършваме също преводи на лична документация: дипломи за средно и висше образование, свидетелства за квалификация, удостоверения за раждане, брак, съдимост, решения за развод, наказателни постановления, жалби и др. Съдействаме при необходимост от удостоверяване с апостил на документи за чужбина и заверяване на превода в Министерството на външните работи и за преводи и заверки на чуждестранни документи, които следва да послужат в България.

 

Полезни връзки за информация:

Министерство на външните работи: http://www.mfa.bg/bg/pages/51/index.html

Министерство на правосъдието: http://www.justice.government.bg/

Министерство на образованието и науката: http://www.mon.bg/?go=page&pageId=6&subpageId=152

Министерство на здравеопазването: http://www.mh.government.bg/bg/administrativni-uslugi/zaverka-na-dokumenti-za-polzvane-v-chuzhbina/