Преводи и Реклама за Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец

Изгодни стикери за рекламни и информационни цели, както и за декорация. Ние създадаме стикери, лепенки и надписи във всякакви форми и размери според Вашите желания. Дали за 1 или за 1000 бр., изработката трае обикновенно 1-2 дни, а при по-спешни ситуации – в рамките на същия ден.

Изрязани стикери и надписи – изгодни и естетични.

При варианта с изрязване, всички елементи на стикера се залепват директно върху повърхността за монтаж. Това придава усещане за семплост и хармоничност на цялостното оформление, при което елементите на стикера се вписват в цялостната картина, без да се губят във фона. Възможности за приложение: за автомобили, стъклени фасади, метални и ефектни основи, различни плоскости.

Пълноцветни стикери – придават цялостна атмосфера.

Пъстрите и изцяло покриващи стикери предават цялостната информация на наблюдаващия ги. Играта с преден и заден план спомага да се предаде послание не само чрез написаното, а и като се улови и задържи погледа на съзерцаващия. Възможности за приложение: изцяло облепване на автомобили (car wrapping), бетоннни и каменни фасади (върху носеща основа за стикера), рекламни материали, етикети.