Преводи и Реклама за Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец

3D визуализации и анимации

Фирма Глоуинг ай медия създава 3D визуализации и анимации, с които да се добие представа за процеси, обекти или продукти, още преди тяхната реализация или да се презентират вече съществуващи такива. Специализирани сме в изработката на 3D анимации с цел техническо упътване, презентация и реклама. С разнообразните възможности за постобработка се създават допълнителни визуални ефекти, добавят се звук, субтитри.

Какво прави 3D все по-предпочитан начин за презентиране?

Преди всичко нeговата реалистичност и разнообразие от възможности. Едно 3Д измерение е по-близо до зрителя и с това успява да му въздейства по-силно. Този метод на визуализация отдавна е излязъл от рамките на детските анимационните филми, като намира все по-често приложение в сферата на архитектурата, индустрията и медицината.

Разполагаме с ресурси в сферата на 3D визуализациите и анимациите и можем да сме Ви полезни при реализацията на Вашите 3D проекти с техническа или рекламна насоченост.

3D дизайнерите, с които работим разполат с повече от 10 години опит  в работата с различни 3D програми и са създали многобройни 3D визуализации на интериор, екстериор, както и 3D филми и игри.

За да получите оферта, ни изпратете запитване чрез контактната форма или се свържете на посочените телефони. Колкото повече информация ни предоставите, толкова по-точна ще бъде офертата.