Уеб дизайн

Модерен, респонсив и индивидуален

Индивидуален уеб дизайн и лесна поддръжка

 

Всеки уеб сайт, изработен от нас се отличава с уникалност и креативност. Подхождаме индивидуално към нашите клиенти и се съобразяваме с техните изисквания и потребности. Сред основните функции на нашите уеб сайтове е да привличат вниманието на потенциални клиенти и да бъдат запомнени от тях. Те предизвикват активност у потребителите, като ги подтикват да бъдат дейни при използването на сайта. Друга характеристика на изработените от нас сайтове е възможността за лесна поддръжка и актулизация на информацията. Това постигаме чрез CMS ( Content Management  System), което осигурява техническа сигурност и редовен ъбдейт. При пропуски в сигурността на сайта, CMS системата автоматично заключва сайта до отстраняване на проблема.

 

Значение на мобилната версия

Отзивчивият или респонсив дизайн се налага като тенденция при изработката на уеб сайтове поради бързото развитие и разпространение на мобилните технологии (смартфони, таблети) и поставят изискване, уеб сайтовете да  притежават добра визуализация върху различни по размери екрани – от  мобилен телефон до голям монитор или телевизор. През последните 2 години мобилните търсения надхвърлиха тези през настолен компютър. Над 70% от потребителите споделят, че за тях е от значение един сайт да има мобилна версия и биха го посетили отново, ако се зарежда бързо и съдържа полезна информация, представена по интересен начин. Съветваме нашите клиенти да направят своя сайт mobile-friendly, за да спечелят повече посетители.

 

Оптимизация за търсачки

Един сайт губи своя смисъл без посетители. Затова е важно сайтът да бъде позициониран на предни позиции в търсачките. По този начин собственикът на сайта ще получава много повече посещения и запитвания, съответно и продажби на продукта или услугата, която предлага. Ние оптимизираме сайтове след предварително извършен анализ на съществуващия сайт, оптимизация по ключови думи, текстове, т.е оптимизация върху самия сайт (Onpage SEO) и чрез техники за оптимизация извън сайта (Offpage SEO) като например увеличаване на броя на връзките - линковете към сайта от други сайтове. По-голямата част от уеб сайтовете, които сме изработили са получили също SEO оптимизация и цялостен онлайн маркетинг за постигане на по-голям трафик от желаната таргет група.

Предимно сме работили за клиенти от Германия, Австрия и Швейцария, като желаем да се развием и на българския пазар. Можете да ни се доверите.